Onze diensten

Wij leveren graag maatwerk. Tenslotte is iedere klant anders. In onze salon wordt gewerkt met TGB. Wij zijn gespecialiseerd in Biab-treatments , Russian-manicures en Pedicures. Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, we horen graag van u!

Biab Treatment

BIAB staat voor Builder In A Bottle. Deze behandeling is bedoeld voor de natuurlijke nagels. Tegenwoordig hebben we namelijk zoveel mooie producten, waarmee je de natuurlijke nagel goed kunt versterken; dat je eigenlijk geen kunstnagel meer nodig hebt. 

De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven – de kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.
Pedicures

Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben wij al vele mensen mogen helpen. Onze deuren staan open!

BIAB

Wat is BIAB?


"BIAB (Builder In A Botlle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Het product bevat al een base én een primer en je kunt het er vanaf soaken. Met BIAB kunnen we een kleine verlenging maken, als de klant dat graag wil. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten." 


Wat doet BIAB voor je nagels?


"De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven – de kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn."